Word een sales-pro en verdien ongelimiteerd inkomen!

Ben jij klaar om een high performer in sales te worden en onbeperkt inkomen te verdienen?

Nu kan het!

Met de Master Appointment Setter & de Master 'Business Class Deal' Closer leer je high-ticket sales voor high-end klanten en ontwikkel je jouw skills om te closen op een nóg hoger niveau. Niet alleen leer je succesvolle sales-technieken, maar ook hoe je veelvoorkomende fouten tijdens salesgesprekken kunt vermijden.

Ontdek prijsstrategieën voor high-end prijzen en verbeter je onderhandelingstechnieken. Hierdoor ben je in staat om meer high-end klanten aan te trekken en jouw conversie te verhogen. Ook leer je de kenmerken van een high-end klant te identificeren en begrijpen.

Het beste van alles is dat je locatie-onafhankelijk kunt werken op jouw eigen tijden en een ongelimiteerd inkomen kunt verdienen. Investeer in jezelf en verdien je investering terug door een gegarandeerde plaatsing bij een opdrachtgever te krijgen. Je kunt dan zowel als Appointment Setter als High-ticket Closer aan de slag.

Of je nu werkt voor opdrachtgevers of jouw eigen business, deze opleiding is een must-have om een meester te worden in het closen van high-end sales!

Leer het verschil tussen verkopen en iemand helpen.
Wekelijkse live groepscoaching om te excelleren in sales.
Rollenspellen om je kennis direct om te zetten in skills.
Een opdrachtgever om skills toe te passen en uiteraard geld te verdienen.
Na afronden opleiding nog steeds coaching tijdens werken bij opdrachtgever.
Twee online leeromgevingen met meer dan 200 video’s.
Volledige training om zowel telefonisch als via social media succesvol te zijn.
Script-voorbeelden in verschillende branches zoals recruitment, marketing en producten voor de particuliere en zakelijke markt.
Online besloten community met andere appointment setters en closers to-be.
Certificaat na succesvolle afronding van de Masters.


Lilianne

Het fijne aan werken als Closer is dat ik overal kan werken, zoals nu zelfs vanuit het prachtige Spanje!

Calvin en Amber

Hey Sam! Tjoh wat zijn wij blij dat we bij jou zijn ingestapt! Vanmorgen de sessie was ook mega waardevol en zo vertrouwd 🙏 Onze motivatie is sky high!