"Business Class Deal" Event

Het is tijd voor een live event! Na 2 jaar reizen door Australië en Azië ben ik even in Nederland. Tijdens het reizen heb ik wél gewoon een online inkomen gehad. Hoe ook jij dit kunt doen, leer ik je graag!

Appointment setting en high-ticket closing zijn twee skills die steeds meer gevraagd worden door bedrijven. Inmiddels heb ik 30+ teamleden mogen helpen aan een locatie-onafhankelijk inkomen, wat mij zo intens gelukkig maakt! :)

Je bent vrij om aan te sluiten als ook jij overweegt om locatie-onafhankelijk geld te verdienen. Of je nou vast zit in je job en je er niet de voldoening uithaalt die je wilt. Of juist je inkomen wilt vergroten om financieel onafhankelijk te zijn. Misschien een kindje op komst of al in huis hebt en hier meer tijd aan wilt besteden. Het kan ook zijn dat je al een bedrijf hebt, maar je een droevig muziekje hoort als je inlogt op je bankrekening. Of wellicht wil je - net als ik - over de wereld reizen zonder geldzorgen. Wat de reden ook is, je bent welkom!

Het event vindt plaats op zondag 26 mei in (omgeving) Amersfoort. Inloop is van 10:00 - 11:00 uur. We sluiten de dag rond 17:00 uur af met een borrel🥂"Business Class Deal" Event