Word #1 sales performer in het closen van high-end klanten

Wil jij als ondernemer leren om op het hoogste niveau deals te sluiten? Schrijf je dan nu in voor de Master 'Business Class Deal' Closer!

In deze cursus leer je alles over high-ticket sales voor high-end klanten en ontwikkel je jouw skills om te closen op een nóg hoger niveau. Niet alleen leer je succesvolle sales-technieken, maar ook hoe je veelvoorkomende fouten tijdens salesgesprekken kunt vermijden.

Ontdek prijsstrategieën voor high-end prijzen en verbeter je onderhandelingstechnieken. Hierdoor ben je in staat om meer high-end klanten aan te trekken en jouw conversie te verhogen. Ook leer je de kenmerken van een high-end klant te identificeren en begrijpen.

Of je nu werkt voor opdrachtgevers of jouw eigen business, deze opleiding is een must-have om een meester te worden in het closen van high-end sales!

✓ Wekelijkse live groepscoaching om te excelleren in sales waarin we rollenspellen oefenen en salesgesprekken terugluisteren voor feedback

✓ Rollenspellen om je kennis direct om te zetten in skills.

Een opdrachtgever om skills toe te passen en uiteraard geld te verdienen.

✓ Na afronden opleiding nog steeds coaching tijdens werken bij opdrachtgever.

✓ Online leeromgeving met meer dan 150 video’s.

Script-voorbeelden in verschillende branches zoals recruitment, marketing en producten voor de particuliere en zakelijke markt.

✓ Online besloten community met andere closers to-be.

Certificaat na succesvolle afronding van de Master.


De kick-off met de groep van de Master 'Business Class Deal' closer is op 2 November om 11:00 uur.

Calvin en Amber

Hey Sam! Tjoh wat zijn wij blij dat we bij jou zijn ingestapt! Vanmorgen de sessie was ook mega waardevol en zo vertrouwd 🙏 Onze motivatie is sky high!